Подели

Догађају су присуствовали генерални директор НИС-а Кирила Кравченко, амбасадор Руске Федерације у Србији Александар Чепурин, градоначелник Београда Синиша Мали, као и велики број званица.

– Честитам запосленима у НИС-у на добрим пословним резултатима и тиме што су одржали реч, па ће до краја године у Београду уместо обећаних шест бити отворено чак 10 нових бензинских пумпи. Данас ова реконструисана бензинска пумпа заједно са уређеним парком даје потпуно нов изглед овом делу града. Захваљујем се компанији НИС на донацији за уређење парка, чиме је он постао права зелена оаза у овом делу града. Надам се да ћемо и у будућности заједно радити на решавању проблема у граду – рекао је Мали.

Генерални директор НИС-а Кирил Кравченко истакао је да му је велика част што компанија НИС негује добру сарадњу са Градом Београдом.

– Само у овој години упркос кризи уложићемо више од милијарду динара у нове бензинске станице. Наставићемо и наше инвестиције у социјалну сферу и избалансирати улагања у бизнис и друштвено одговорне пројекте – рекао је Кравченко, који се захвалио градским властима на помоћи коју пружају НИС-у у развоју бизниса у престоници.

Амбасадор Руске Федерације у Србији Александр Чепурин казао је да као становник овог дела града примећује да је он постао знатно лепши.

– Москва корак по корак постаје „град лепотица“, што се може рећи и за Београд, који постепено постаје велелепан град – рекао је Чепурин, који се захвалио НИС-у, као руско-српској компанији што улаже у Београд и друштвено-одговорне пројекте.

Поводом отварања бензинске станице на Аутокоманди, Компанија НИС донирала је гориво за специјални трансфузиолошки аутобус Института за трансфузију крви Србије.